Născut pe 20 August 1987, într-un orășel micuț de lângă Constanța, și anume Techirghiol. Am trăit ca un copil normal, cu mulți prieteni cu care mă jucam, cu o adolescență dificilă, care m-a învățat ororile sistemului economic din România și suferințele prin care trec peste 80% din familiile tuturor românilor.

Asta era mecla mea la 4 ani, când deja aveam permis de conducere, bineînțeles.

La fel ca mulți români, ai mei s-au îndatorat la bancă, investind în lucruri care nu produceau bani, și asta se întâmpla datorită lipsei educației financiare. În școală am văzut același lucru, nimeni nu vorbea despre bani, cum se plătește o factură de utilități sau ce implicări are un credit la bancă. Nu se vorbea deloc despre realitate, ci doar despre o teorie învechită.

Și desigur, că urmează să faci și 3-6 ani de facultate, pentru că asta îți va asigura un viitor strălucit în România. Părinții, profesorii, liderii noștri politici.. toată lumea te îndruma spre aceeași cale, de parcă ar fi fost singura și cea mai potrivită pentru toți. 

Am făcut două facultăți din cauza asta, profil economic și profil de inginerie în petrol, și nu am învățat nimic din ce se întâmplă în lumea reală în care urma să intrăm cu toții după facultate. Toate cursurile erau despre o teorie din anii '80, pentru că asta e sistemul educațional la noi, și nu numai la noi. Abia la 27 ani am intrat în lumea reală! O lume în care eram total nepregătit să întru. A trebuit să mă adaptez la tot și să uit tot ce mi s-a predat, pentru că altfel nu aș fi reușit.

După ce am terminat Petrol și Gaze în Ploiești, am ajuns și pe mare, pentru că asta mi-am dorit.

Misiunea mea este ajut milioane de tineri etici, muncitori, care vor să își creeze o viață mult mai bună decât ce au avut până în prezent, și să lase în urmă un viitor strălucit pentru toată lumea.

 

Așa că am început să scriu ebook-uri de așa natură, în care împărtășesc toate experiențele mele din business, dar și din viața personală. Voi continua cu cursuri, canal de Youtube, content în Social Media diversificat, zilnic, ca să mă asigur că tu vei primi informațiile pe care mie nu mi le-a oferit nimeni și pentru care m-am luptat, am muncit și am pierdut timp și bani ca să le obțin.

Dacă ai intrat deja pe site-ul meu și citești asta, înseamnă că ai ales deja o cale mai bună, față de ce ți s-a oferit până acum. Pentru că nimeni nu îți va oferi drumul în viață, ci trebuie să pășești pe el pe cont propriu și să înveți și muncești cât poți ca să evoluezi. Diferența e că în restul drumului nu vei fi pe cont propriu, eu voi fi cu tine mereu!